Cart 0
L11-RED CHERRY

L11-RED CHERRY

RM25.00 MYR RM39.00 MYR

"CIK NAH..SY TAK SUKA LA TUDUNG INSTANT SEKARANG NI"

Alahai banyak pulak desas desus yang tak suka tudung instant sekarang sebab meriah sgt.Nak yg simple-simple je katanya.Makanya Cik Nah datangkan LAURA double loop instant shawl untuk anda-anda yang sukakan simple design tapi masih kelihatan menarik kebboom!

============================
ISTIMEWA LAURA?❀❀❀
============================
.
Jahitan baby seam senang bentuk
Sesuai untuk yang baru nak mencuba gaya loose style tanpa perlu lilit
Bergetah di belakang dan fit utk semua size muka
Material chiffon georgette; tak panas dan yang penting selesa
12 pilihan HOT COLOUR 2016
ukuran 200x75 cm,senang nk adjust kelabuhan mengikut keselesaan msg2
__
BONUS!

Setiap pembelian akan dpt PERCUMA dokoh utk anda yang mungkin sukakn simple accesory pd tdung.Best kan offer Cik Nah ni
__

Cepat2 rebut sekarang jugak taw!

--> Klik 'Add to Cart' sekarang!

--> Klik 'Add to Cart' sekarang!

--> Klik 'Add to Cart' sekarang!

 

 p/s : Warna gambar sedikit berbeza  5-10% dari gambar sebenar.


Share this Product


More from this collection