Cart 0
LUX-ADELA-BLOSSOM

LUX-ADELA-BLOSSOM

RM47.00 MYR RM55.00 MYR

TUDUNG SOFT AWNING TERBARU..1 SIZE FIT ALL!
.
"Teringin sangat nak cuba INSTANT SHAWL , tapi yg dijual kebanyakkannya pendek sangat, labuh depan belakang pendek.. Tarik ke belakang, depan pulak tergantung"
.
We brought to you LUX - ADELA! Penyelesaian kepada masalah anda, ia lebih labuh, adjust saja mengikut keinginan labuh yg anda ingini... Lux- ADELA, sarung je terus terbentuk soft awningnya.. Memang sgt best sedap pakai la kann.. Penggemar tegar tudung soft awning wajib ada koleksi Lux-adela taw.
.
-------------------------------------------
6 SEBAB KENAPA UOLS KENA ADA KOLEKSI LUX-ADELA
--------------------------------------------
.
❤ Tudung yang sangat sejuk dan selesa.
Lux-Adela merupakan semi instant shawl diperbuat drpd HIGH GRADE COTTON yang sangat lembut,flowy,sejuk dan selesa di pakai sepanjang hari.Tak kisah la akak kerja dalam aircond ke,keje kt site pon boleh melaram dengan Lux-Adela sebab dan tentu2 Lux-Adela ni selesa ya amatt taw! 😂
.
❤ Mudah dipakai.
Lux-Adela siap berjahit di bawah dagu.Hanya dengan satu pin dan sekali lilitan,you are ready to go.Easy pizzy!😉
.
❤ Awning “signature” anti-tembam
Eh,sape yg tak taw,semua koleksi soft awning di Nuya ni merupakan awning anti tembam taw..Uols pakai je terus tersembunyi segala pipi pau uols tu and muka Nampak runcing je taw 😍
-
❤ Panjang dan labuh menutupi dada
Dah nama 1 size fit all,jadi semua boleh pakai Lux-Adela taw..Sebab panjang dy +- 2 m x 0.8m.Boleh adjust labuh mengikut kesesuaian,yang penting labuh menutupi dada 😍
.
❤ Variasi colour yang menarik
Semua colour Lux-Adela instant shawl sangat cantik uols..utk memenuhi citarasa hakak semua,cik nah datangkan colour2 basic dan juga colour2 pastel yang sangat hotselling.yahoooo... 😍
.
❤ Harga berpatutan dengan kualiti terjamin
Pernah tak kekadang beli tudung mahal tapi kualiti hampeh…Tapi kami sangat mementingkan kepuasan anda,maka kami sentiasa menyediakn produk yang berkualiti,paling penting setanding dengan harga.Lux-Adela lettew 😍
.
.
Haa..masing-masing dah excited kan nk dapatkan Lux-Adela ni.?
Uols jangan tak taw,Lux-Adela ni memang gila sebab kami tak release lagi tapi dah dpt pm bertalu-talu.So,jangan terlepas peluang utk dptkan Lux-Adela taw!

-

Klik ADD TO CART sekarang!

Klik ADD TO CART sekarang!

Klik ADD TO CART sekarang!


Share this Product


More from this collection