Cart 0

AYRA-DARK GREEN

RM25.00 MYR RM49.00 MYR

INSTANT SHAWL AYRA

“kONFEM HAKAK AKAN CANTIK MANIS DALAM MASA 5 SAAT SAHAJA DENGAN KOLEKSI AYRA LIMITED!.”
.
.
Haih,naik juling mata cik nah duk nengok colour cecantik AYRA double instant shawl ni..Cik nah pon ada anak kecik jugak,tapi dengan ayra instant shawl ni,cik nah tak risau kalau anak tarik2 ke pe still maintain terletak..material memang paling terbaik di alam maya ni😁
.
-------------------------------------------
8 FAKTA ISTIMEWA AYRA DOUBLE LOOP INSTANT SHAWL
--------------------------------------------
.
Tudung yang sangat sejuk dan selesa.
AYRA double loop instant shawl diperbuat drpd HIGH GRADE PREMIUM HEAVY CHIFFON yang sangat lembut,flowy,sejuk dan selesa di pakai sepanjang hari!😂
.
 Mudah dipakai.
Dah nama pon AYRA double loop,dengan hanya 2 kali sarung,tak sampai 5 saat,hakak dah boleh kelua jenjalan..buah hati akak pon takde la tertunggu-tunggu hakak bersiap kan.😉
.
 Aksesori minimal tetapi ekslusif
Design AYRA double loop instant shawl ni sangat lovely kerana dihiasi batuan krystal yang disusun cantik di bahagian tepi tudung menampakkan gaya eksklusif giteww..takde la semua plain je shawl hakak tu kan😍
.
 Special LEATHER TAG NUYA
AYRA double loop instant merupakan 1st collection kami yang menggunakan leather tag label yang menambahkan lagi gaya eksklusif pada tudung hakak😍
-
 Kualiti terjamin
Setiap tudung yang kami bekaklkan sangat mengambil kira quality dan kami akan memastikan jahitan yang kemas untuk kepuasan hakak semua.😍
.
 Hassle free
Dengan hanya capai dan sarung,tak sampai 5 saat hakak dah boleh bergaya cantik tapi risau brooch dan peniti yang hilang.Time anak-anak duk merengek tu pon hakak boleh zup zap bersiap sebab mudah sangat hakak oiii!😉
.
 Variasi colour yang menarik
Semua colour AYRA double loop instant shawl sangat cantik uols..utk memenuhi citarasa hakak semua,cik nah datangkan colour2 basic dan juga colour2 pastel yang sangat hotselling.yahoooo... 😍
.
 Labuh dan menutupi dada
AYRA double loop instant shawl boleh diadjust mengikut kesesuain dan keselesaan hakak..ukuran 2x0.7m sangat mencukupi dan labuh menutup dada!

JGN GRAB SATU,GRAB SEMUA COLOUR KALAU UOLS TAK NAK MENYESAL,JANGAN CAKAP CIK NAH TAK PAYUNG 😉
.

Akak nak rasa keselesaan bertudung dengan AYRA??
Jangan tunggu lagi,terus dapatkan AYRA akak sekarang!

--> Klik 'Add to Cart' sekarang!

--> Klik 'Add to Cart' sekarang!

--> Klik 'Add to Cart' sekarang!

 

 p/s : Warna gambar sedikit berbeza  5-10% dari gambar sebenar.


Share this Product


More from this collection