Cart 0

Express Hijab

LAMBAT PEGI KEJE TAK SEMPAT NAK IRON TUDUNG?
BALIK UMAH MERTUA TAKDE TUDUNG YANG SENANG SARUNG?
NAK G TRAVEL TUDUNG SEMUA KENA IRON?
NAK G PASAR BELI IKAN MALAS NAK MELILIT TUDUNG?
.
Sekarang ni kalau boleh semua benda pon nak mudah,senang dan cepat kan..Lagi2 kalau bab tudung nak senang dan cepat sarung..tambah lagi kalau ada anak kecik.betul tak uols? :)
.
Korang tak perlu risau lagi dengan adanya koleksi express hijab dari Nuya Collection.Dijamin high quality dengan harga mampu milik serta berbagai design yang menarik..Ramai yang takut nak pakai express hijab sebab takot nampak cam makcik-makcik..tapi dengan koleksi express hijab kami,korang tak perlu risau sebab design kami sentiasa up to date dan sentiasa memenuhi citarasa ibu moden.
.
Apa Keistimewaan Express Hijab Kami?
.
> Semestinya kualiti terbaik dengan harga mampu milik
.
>Material yang lembut dan selesa
.
> Minimal iron..boleh bawak travel
.
> Special jahitan rahsia soft awning yang memberi effect muncung dan tak melekat di dahi.
.
> Design yang sentiasa up to date dan limited!

.
Dengan ciri-ciri istimewa ini,anda pasti takkan menyesal jika memilik koleksi express hijab kami.
.
Untuk mendapatkan design dan colour express hijab favourite anda :
.
1.Pilih salah satu design dan colour di bawah dan klik 'Add to Cart'
atau
2.Watsaap 0139453490 untuk kami bantu anda dengan lebih details.
.

 Nota : Warna gambar sedikit berbeza  5-10% dari gambar sebenar.
Happy shopping!